30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf € 80

Levertijd 2-4 werkdagen

Alleen kwaliteitsmaterialen

Sinterklaas kostuums

Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

Een Sinterklaas kostuum kopen?

In deze categorie kan je al onze sinterklaas kostuums terugvinden. Je kan een complete set kopen, of volledig je eigen “look” samenstellen.

Nuttig weetje: Wij werken alleen met kwalitatieve materialen, en dus zeker niet te vergelijken met carnavalwinkels.

 895,00

Beperkte voorraad, bestel snel

Exclusief, en in beperkte oplage beschikbaar: het kostuum van de TV-Sint in België. Een zeer mooi Sinterklaaspak, en een streling voor het oog! Dit kostuum wordt compleet geleverd met de geborduurde mijter, mantel, stola, witte onderjurk en rode rok. De rok is in hoogte verstelbaar. Geschikt voor professioneel of veelvuldig gebruik. Inbegrepen in deze set: [...]

-12%
 495,95

In voorraad

Dit is het mooiste kostuum van Sinterklaas dat momenteel verkrijgbaar is, en sinds vele jaren het meest verkochte kostuum. Oerdegelijk, en een streling voor het oog! Het kostuum wordt compleet geleverd met de kokermijter, mantel, stola, onderjurk en paarse rok. Geschikt voor professioneel of veelvuldig gebruik. Inbegrepen in deze set: Mijter Wit habijt Mantel Stola [...]

 475,95

In voorraad

Een mooie en degelijke set van Sinterklaas. Gemaakt van katoen fluweel. Het kostuum wordt compleet geleverd met de mijter, mantel, stola en onderjurk. Geschikt voor professioneel of veelvuldig gebruik. Inbegrepen in deze set: Mijter Wit habijt Mantel Stola Extra accessoires voor Sinterklaas kan je hier vinden.

 395,95

In voorraad

Een mooie en degelijke set van Sinterklaas. Gemaakt van polyester fluweel. Het kostuum wordt compleet geleverd met de mijter, mantel, stola en onderjurk. Geschikt voor professioneel of veelvuldig gebruik. Inbegrepen in deze set: Mijter Wit habijt Mantel Stola Extra accessoires voor Sinterklaas kan je hier vinden.

 69,95

In voorraad

Deze Sinterklaas mijter is gemaakt van polyesterfluweel. De mijter heeft een omtrek van +- 62cm. Opgelet: Zogenaamde “kokermijters” behouden hun vorm, en zijn dus niet opvouwbaar. Het voordeel hiervan is dat de mijter altijd zijn mooie vorm en uitstraling blijft behouden, maar als nadeel vraagt hij net iets meer opbergruimte.

 69,95

In voorraad

Deze Sinterklaas mijter is gemaakt van katoenfluweel. De mijter heeft een omtrek van +- 60cm. Opgelet: Zogenaamde “kokermijters” behouden hun vorm, en zijn dus niet opvouwbaar. Het voordeel hiervan is dat de mijter altijd zijn mooie vorm en uitstraling blijft behouden, maar als nadeel vraagt hij net iets meer opbergruimte.

 109,95

In voorraad

Luxe mijter van polyesterfluweel.

 195,95

In voorraad

Luxe kokermijter gemaakt van katoenfluweel.

 195,95

In voorraad

Luxe kokermijter gemaakt van katoenfluweel.

 49,95

In voorraad

Deze werkmijter is perfect om hulppersoneel te kleden in het thema van Sinterklaas. De werkmijter is gemaakt van katoenfluweel.

 494,95

In voorraad

Deze luxe Sinterklaas mantel is gemaakt van fluweel (dus zeker niet te vergelijken met de goedkopere polyesterfluwelen). De mantel is gemaakt van top kwaliteit, en heeft een zeer mooie en duurzame uitstraling. Wordt geleverd met de stola. Versie: Stefan (zie foto). Geschikt voor professioneel gebruik.

 544,95

In voorraad

Deze luxe Sinterklaas mantel is gemaakt van fluweel (dus zeker niet te vergelijken met de goedkopere polyesterfluwelen). De mantel is gemaakt van top kwaliteit, en heeft een zeer mooie en duurzame uitstraling. Wordt geleverd met de stola. Dit is de bredere uitvoering om te gebruiken op het paard. Versie: Bram (zie foto). Geschikt voor professioneel [...]

 134,95

In voorraad

Wit habijt met mooie rode rok. Het habijt heeft aan de achterkant een knoopsluiting.

(2 klantbeoordelingen)  134,95

In voorraad

Wit habijt met mooie paarse rok. Het habijt heeft aan de achterkant een knoopsluiting.

(1 klantbeoordelingen)  134,95

In voorraad

Wit habijt met mooie paarse broekrok. Dankzij de broekrok is het veel gemakkelijker om Sinterklaas op het paard te laten rijden. Het habijt heeft aan de achterkant een knoopsluiting.

(1 klantbeoordelingen)  59,95

In voorraad

Een losse paarse rok voor onder een habijt.

 59,95

In voorraad

Een losse paarse BROEKrok voor onder een habijt. Dankzij de broekrok is het veel gemakkelijker om Sinterklaas op het paard te laten rijden.

 64,95

In voorraad

Losse stola die past bij onze luxe mantels. Ze zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit en stof (fluweel). Geschikt voor professioneel gebruik.